Infrarood paneel wit plafond

Vanaf 217,80

Selecteer aantal

stuk(s)
Artikelnummer N/B Categorieën ,

Beschrijving

Infrarood paneel wit plafond

Elk Infrapower-paneel is voorzien van een wandbevestiging voor eenvoudig horizontaal of verticaal gebruik. Zorg ervoor dat de afstand van de achterkant van het paneel tot de muur of het plafond minimaal 2 cm is. De warme zonnestralen maakten het leven op aarde mogelijk.

De warmte die je voelt voor open haarden en kachels, evenals zonlicht, is infrarood. Winterdagen geven niets om koude lucht, zolang de warme zonnestralen ons maar rechtstreeks bereiken. Infraroodstralen overbruggen de afstand tussen de zon en de aarde met weinig verlies en worden warmte wanneer ze het aardoppervlak raken. Infrarood verwarmt bijvoorbeeld mensen en dingen rechtstreeks zonder de lucht ertussen te verwarmen, in tegenstelling tot convectieverwarmers, die voornamelijk de lucht om hen heen verwarmen. Het infrarood verwarmingspaneel verwarmt de oppervlakken van de kamer gelijkmatig, wat resulteert in een stabielere lichaamstemperatuur.

Dat betekent dat je de lucht op een koelere stand kunt houden, maar je toch comfortabel warm voelt. De aanschafprijs van Infrapower oppervlakteverwarmers is beduidend lager dan bij alle andere verwarmingssystemen. Bovendien zijn er geen installatiekosten. Infrapower oppervlakteverwarmingspanelen kunnen in 5 tot 10 minuten zelfstandig geplaatst en geïnstalleerd worden. Zoals bij elk verwarmingssysteem zijn de exploitatiekosten afhankelijk van de constructie van het gebouw, de kwaliteit van de isolatie en de natuurlijke isolatie van het gebouw. Zodra het Infrapower infraroodpaneel wordt ingeschakeld, dringt de stralingswarmte door de muren, vloeren en plafonds en verwarmt alle oppervlakken van de ruimte gelijkmatig. Comfortabele warmte van stralingsverwarming bij lage thermostaatstanden – dit bespaart energie.

Specificaties

Model Maat L / B / H (cm) Gewicht (kg) Vermogen (W) Geschikt voor:
VCIR-350 60 x 60 x 2,5 3.5 350 Plafondmontage
VCIR-500 60 x 90 x 2,5 5.5 500 Plafondmontage
VCIR-700 60 x 90 x 2,5 5.5 700 Plafondmontage

Merk Infrapower Vermogen 0 – 5 kW

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*