Eco-PSR Standaard buffervat met 1 warmtewisselaar

Vanaf 1.648,02

Selecteer aantal

stuk(s)
Artikelnummer N/B Categorieën , , ,

Beschrijving

Dit buffervat van Verwarmland is een, in Duitsland geproduceerd, standaard buffervat inclusief een warmtewisselaar in de onderste laag van het buffervat. Naast de 10 aansluitingen welke bedoeld zijn om  warmtebronnen en uw verwarming systeem op aan te sluiten heeft dit buffervat 2 extra aansluitingen voor de warmtewisselaar. Daarnaast zitten er, net zoals bij het standaard vat, 5 dompelbuis aansluiten en een sensor klemstrip op. Zo kunt u op verschillende hoogtes van het vat de temperatuur uitmeten. Dankzij de warmtewisselaar onderin het vat kan er gemakkelijk een zonneboiler op worden aangesloten welke u kunt laten samen werken met bijvoorbeeld een CV-haard, Biomassa ketels, elektrische elementen en andere traditionele verwarming systemen. Natuurlijk kunt u de warmtewisselaar in dit buffervat ook voor andere opties gebruiken. Het zal ervoor zorgen dat uw verwarmingswater gescheiden blijft van bijvoorbeeld uw andere verwarmingsbron. Deze wisselaar is echter niet geschikt als Hygiëne spiraal voor uw tapwater of als wisselaar voor bijvoorbeeld een zwembad.

Deze Verwarmland buffervaten met warmtewisselaar zijn leverbaar in een grootte van 500 liter tot en met 5000 liter. Tevens kunnen wij op aanvraag verschillende maten en vaten met grotere inhoud laten produceren. De isolatie van het deze standaard buffervaten met een warmtewisselaar zijn in drie verschillende vormen verkrijgbaar, namelijk een zachtschuim, hardschuim of dubbel zachtschuim. De isolatiewaarde wordt hierbij steeds hoger. Tot slot zijn deze isolaties verkrijgbaard in de kleuren zilver (standaard), wit en blauw.

 

Belangrijke Product kenmerken:

  • Buffervat inclusief warmtewisselaar spiraal
  • Hoogste verwerkingskwaliteit
  • Hoogwaardig staal S235JR volgens EN 10025
  • Verschillende vormen van isolatie verkrijgbaar
  • Bedrijfsdruk: 3 bar
  • Testdruk: 4,5 bar
  • Maximale bedrijfstemperatuur: 95 ° C
  • Veel mogelijkheden om temperaturen in het vat af te lezen
  • 5 jaar garantie

 

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*